Mobiel menu

NEVI Zorg Supplier and Purchase Award 201

 

Ook in 2018 gaat Nevi op zoek naar de parel onder de leveranciers! En onder de inkopers!

Het doel van de NEVI Zorg Supplier Award is om zorginstellingen en leveranciers aan te moedigen om meer strategische samenwerkingen aan te gaan wat moet resulteren in verbeterde patiënten/cliëntenzorg en veiligheid, en bovendien in een verbetering van productiviteit en duurzaamheid.

Het doel van de NEVI Zorg Purchase Award is hetzelfde maar hierbij zijn leveranciers aan het woord. Wat was de beste inkoopprestatie die je dit jaar als leverancier bent tegengekomen? Met welk geslaagd inkooptraject (dat je als leverancier misschien niet eens gewonnen hebt) kunnen we een inkoopteam feliciteren!

Hoe gaan wij dat doen?

  • Net als vorig jaar vragen we je als inkoper of als leverancier de enquête in te vullen. Let op: Alleen volledig ingevulde enquêtes kunnen goed beoordeeld worden. Uiteraard blijven nominaties anoniem voor deelnemers en jury.
  • De top drie van de gekozen leveranciers en inkoopteams wordt uitgenodigd om tijdens het NEVI Zorgcongres 2018 zichzelf kort te pitchen gericht op de vragen uit de enquête.
  • Na afloop van de pitches krijgen de inkopers de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op leveranciers en vice versa. En worden de winnaars van de NEVI Zorg Awards 2018 verkozen!

De winnende leverancier en het winnende inkoopteam kunnen een jaar lang deze titel dragen. En we gaan de cases laten beschrijven ten behoeve van bijvoorbeeld Deal!.

Om tot een winnaar te komen hebben wij ook jouw hulp nodig. Wij willen inkopers en leveranciers van harte uitnodigen om de enquête in te vullen.

Dank alvast voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

Royan van Velse
Bestuur NEVI Zorg

Bron: Nevi.( Vul onderaan enquete in) 

 - Vragenlijst 

Nieuwsbericht is 253 keer bezocht.