1033x bekeken

Je kijkt nu naar onze gloednieuwe website, we hopen dat ie je bevalt. De nieuwe website aanbestedingsmakelaar heeft een frisse eigentijdse vormgeving waarbij we de hoop uitspreken dat de wekelijkse items onze doelgroep nog meer zullen aanspreken.

Sinds 2006 delen wij inkoopnieuws en -ervaringen van vakgenoten. We zijn onderscheidend door onze items vooral te richten op de publieke sector met de boodschap dat inkoop en aanbesteden in de publieke sector, niet direct gelijk staat aan inkopen uit de private sector. Een boodschap en initiatief wat later ook – positief - is opgepakt door andere media.

We willen vooral ook duidelijk communiceren dat we een onafhankelijk kennis- ervaringsplatform zijn vóór en door overheidsinkopers en willen samenwerken met iedereen die het vak overheidsinkopen een warm hart toedraagt. Met behulp van “onze supporters” is dit ook deels financieel mogelijk.

Met deze nieuwe site - gebouwd door Webtraders- gaan we verder in het volgen van de ontwikkelingen in het inkoop- en aanbestedingsland. We zijn benieuwd wat je van de nieuwe website vindt en of je het leuk vind om een bijdrage te leveren (artikeltjes, interessante nieuwsitems, ervaringen) Wij zijn altijd geïnteresseerd.

Laat het ons weten.

Team aanbestedingsmakelaar.nl

Neem contact op Banner Home