911x bekeken

Team aanbestedingsmakelaar heet AddVueConnect van harte welkom als nieuwe supporter van Aanbestedingsmakelaar. AddVueConnect is een nieuw platform voor contractbeheer, contractmanagement en leveranciersmanagement. Oprichter van AddVueConnect is Vincent Brouwer. Vincent heeft zijn sporen verdiend als inkoopmanager, contractmanager, regievoerder en vele andere functies op het koppelvlak tussen opdrachtgever en leveranciers.

AddVueConnect

Hij heeft ervaren dat contractmanagement veel meer omvat dan het beheren van contracten en het vastleggen van documenten en afspraken. In de visie van AddVue vormen samenwerking en kennisdeling de sleutel voor succesvolle contractrelaties.

Vanuit deze visie is AddVueConnect ontwikkeld. Gebruikers krijgen de beschikking over een uniek en dedicated platform. Binnen dit platform wordt op eenvoudige wijze een veilig netwerk van leveranciers en contracten gecreëerd. Interne gebruikers, zoals contractmanagers, inkopers, toezichthouders en stakeholders krijgen toegang. Maar ook externe gebruikers, bijvoorbeeld accountmanagers en deliverymanagers, kunnen worden toegelaten..

AddVueConnect is gebruiksvriendelijk, direct inzetbaar en beschikt over een uitgebreide set modules en features. Van het beheren van eenvoudige contracten tot en met het managen van complexe uitbestedingen, alle gewenste volwassenheidsniveaus kunnen met AddVueConnect worden gerealiseerd.

AddVueConnect biedt structuur en overzicht in de complexe wereld van de contractmanager. Iedere gebruiker beschikt over een gepersonaliseerde landingspagina. Met slecht één klik is de complete informatieset van een leverancier of van een contract beschikbaar. Geen discussie meer over de juiste documenten, er is een ‘single source of truth’. Gegevens worden gedeeld en geanalyseerd, waardoor betere managementbeslissingen worden genomen. Alles gericht op het professionaliseren van contract- en leveranciersmanagement en het optimaliseren van de waarde van het contract.

AddVueConnect is inmiddels succesvol in gebruik genomen bij een aantal grote(re) organisaties. Neem gerust een kijkje op www.addvue.nl of neem contact op met Vincent voor een goed gesprek over regie en de waarde van samenwerking.

Ga hier naar AddVueConnect Addvue
Vincent brouwer

Vincent Brouwer

Co-founder and managing partner at AddVueConnect

Addvue

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl

Ook supporter worden van Aanbestedingsmakelaar? Neem contact op !