986x bekeken

(16 september)Ooit begonnen in 2008 op de Free-golf baan in Vlaardingen, is “Inkopers op de Golfbaan” inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste evenement voor Inkoopprofessionals uit Nederland en België. ‘Inkopers op de Golfbaan’ staat bekend als hét sportieve netwerkevenement voor inkoop- professionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de ervaren als nog beginnende Golfers

Bent u als inkoopprofessional ook wel eens op zoek naar een mogelijkheid om op een informele manier met een inkoopcollega van andere organisaties in gesprek te gaan? Op maandag 16 september kan dat opnieuw realiteit worden want dan organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman voor de 12e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

Door deel te nemen aan de 10e “Inkopers op de Golfbaan” Golfdag verzekert u zich van een heerlijke en zeer gezellige dag samen met veel inkoopcollega’s en relaties.

Het Rijk van Nijmegen

Dit jaar is de prachtige Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” bereidt gevonden om ons opnieuw te ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter.

Wij wensen u een hele mooie, collegiale en vriendschappelijke golfdag toe.

Schrijf je tijdig in!

Inkopers Op Golfbaan 052018

12e editie

"Inkopers op de golfbaan"