564x bekeken

Het APMP congres met meer dan 120 bezoekers werd geopend door voorzitter Wouter van Tienhoven. De zeer geslaagde avond is begonnen met een drankje vooraf en aanvullend werd een diner uitgeserveerd. Een aantal geweldige key-note sprekers zoals Generaal b.d. Peter van Uhm (Hulphond Nederland), Thomas Spoormans (Europese Commissie DG Growth) en Sjoerd Barnhoorn (Offerte Coach) zorgden voor geanimeerde discussies.

In totaal zijn er daarna maar liefst 13 presentaties/workshops met verschillende thema's zoals contractmanagement, marketing, inkoop, bestuur & politiek, inkooprecht, praktijkcases en algemeen management.

De Award “Proposal Team van het Jaar 2018” is gewonnen door een proposal team van Fujitsu; genomineerd waren ook teams van BSI|Econocom en Thales Nederland. Het was zoals werd opgemerkt: “een top avond”! Bovendien was er nog een indrukwekkende demonstratie door Hulphond Nederland, die door APMP NL tijdens dit jubileum gesponsord werd. Ook worden 5 proposal managers in het zonnetje gezet omdat ze deze dag hun Foundation Level Certification hebben behaald!

Een geslaagde avond,

Over APMP: APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. De APMP zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken