1010x bekeken

Op publiekdenken.nl vind de verkiezing van de de Beste Ambtenaar van het Jaar 2018 plaatst. Welke ambtenaar maakt kans om Beste Ambtenaar van 2018 te worden? En uiteraard kijken wij of wij kandidaten herkennen uit het domein Inkopen en aanbesteden, en jawel...

op nr 22: Fons Buurman – Categoriemanager – Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en op positie 75: Richard Lennartz – Directeur UBR|HIS – Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Waarom genomineerd?

  • Fons Buurman – Categoriemanager – Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
    Fons heeft samen met een collega ervoor gezorgd dat we veel proeftuinen social return zijn gestart. Daarvoor hebben ze op vasthoudende wijze stakeholders gemobiliseerd en bij elkaar gebracht. Van hoog tot laag, intern en extern. Ze hebben regeltjes aan de kant gezet en vanuit ‘de bedoeling’ oplossingen bedacht. En die ook nog eens in de praktijk gebracht.
  • Richard Lennartz – Directeur UBR|HIS – Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
    Richard zet zich in voor de gehele rijksinkoop. Hij brengt mensen en organisaties in beweging, weet de juiste stakeholders te enthousiasmeren en is intrinsiek gemotiveerd om niet alleen zijn directe omgeving een niveau hoger te tillen, maar direct ook het hele inkoopvak binnen Nederland.

Uiteraard heel objectief, transparant, proportioneel en non-discriminerend vinden wij dat dit jaar iemand vanuit inkoop/aanbesteden deze prijs verdient...dus massaal stemmen!

Stemmen kan op de website publiekdenken.nl tot en met woensdag 31 oktober 18.00 uur. Ook is het mogelijk om via Facebook, Linkedin en Twitter een stem uit te brengen.