1156x bekeken

Zoetermeer, 25 september 2018 – Over twee weken, op 9 oktober organiseert NEVI een groots evenement voor al haar aangesloten leden: inkoopprofessionals uit de publieke én de private sector.

De titel ‘Let’s fly together!’ past helemaal bij de bijzondere locatie: het Nationaal Militair Museum in Soest. Er worden ruim 900 vakgenoten verwacht, van starters tot zeer ervaren inkopers en contractmanagers. De NEVI Ledendag 2018 wordt een dag vol korte plenaire en interactieve bijeenkomsten, kleinschalige workshops, learning labs en ronde tafels. Met onderwerpen als blockchain, circulair inkopen, industrie 5.0, contractmanagement, zorg en persoonlijke ontwikkeling is er voor elk wat wils. Daarnaast is er ruimte voor een bezoek aan het museum en andere verrassende activiteiten die deze locatie te bieden heeft.

“Bij mijn aantreden als voorzitter, had ik een dag als deze op mijn wensenlijstje staan. Ik vind het fantastisch dat dat binnen één jaar gelukt is”, aldus Siep Eilander, voorzitter van NEVI. “Met deze dag willen we de inkoopcommunity in Nederland inspireren, kennis laten genereren en delen, maar vooral ook trots laten zijn op ons mooie en groeiende vakgebied”.

Het dagprogramma kent bijdragen van onder meer KLM, Schiphol, TUI, fonQ, ABN AMRO en Rijkswaterstaat. Ook mede-gastheer ministerie van Defensie neemt een deel van het programma voor haar rekening. Het dagvoorzitterschap is in handen van Arjan van Weele, NEVI hoogleraar Purchasing and Supply Management aan de TU Eindhoven, die hiermee een van de laatste publieke optredens uit zijn carrière geeft.

Over NEVI
NEVI® is de 3e inkoopvereniging ter wereld en al sinds 1956 hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI heeft als eerste inkooporganisatie de Global Standard ontvangen voor haar inkoopopleidingen en maakt inkoop- en supply management kennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces. NEVI organiseert (inter)nationale congressen, vakopleidingen en maatwerktrainingen, alsmede netwerkbijeenkomsten voor een netwerk van ongeveer 10.000 professionals. NEVI heeft een Research Stichting en subsidieert hoogleraren, lectoren en promovendi. De NEVI Gedragscode is leidend in het vakgebied. De NEVI PMI® indiceert maandelijks de ontwikkeling van de Nederlandse industrie. Inkoop = NEVI.

Nevi Logo

NEVI

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl