264x bekeken

COPPA en Hospitality Group kiezen voor een strategische samenwerking. COPPA neemt daarbij een meerderheidsbelang in Hospitality Group. COPPA richt zich met haar inkoopdienstverlening vooral op de zorg en de overheid. Hospitality Group focust zich op ‘Creating better places’ bij overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven. De gezamenlijke ambitie is om de beste te worden in professional services.

De huidige professional services, waaronder inkoop, facility & hospitality management, huisvesting, recruitment, branding en community building, bouwen zij in de toekomst verder uit. De organisaties houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie. COPPA blijft actief vanuit Arnhem en Apeldoorn en Hospitality Group vanuit Amersfoort.

Natuurlijke samenwerking

Bas Bouwman: “De twee organisaties zijn complementair en beschikken samen over nog meer kennis en expertise. Hiermee kunnen we de komende jaren voortbouwen op onze ambitie om leidend te worden in professional services. Natuurlijk gaan we ook actief kennis delen en samen nieuwe projecten realiseren.”

John Dommerholt: “Door deze samenwerking zijn we in staat om onze dienstverlening nog sneller te verbreden en te blijven vernieuwen. Meer services onder één paraplu is zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers aantrekkelijk.”

COPPA en Hospitality Group hebben een omzet van 20 miljoen euro in 2020 en realiseren dit met 200 medewerkers.

Coppa Hospitality Group 32