1240x bekeken

Inkopers op de Golfbaan" vindt dit jaar plaats op Golfbaan het Rijk van Nunspeet, zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Op maandag 10 september verzamelen de inkopers van Nederland en België zich, om te ervaren hoe mooi Golf kan zijn. Door deel te nemen aan de 11e "Inkopers op de Golfbaan" Golfdag verzekert u zich van een heerlijke en zeer gezellige dag samen met veel inkoopcollega’s en relaties.

> Zie hier een sfeerimpressie 2017 (Film): https://youtu.be/JRRouZUMlTo

Golfbaan het Rijk van Nunspeet

het-rijk-van-nunspeet.jpg#asset:7503

Dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan. Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.

Marc Brugman, Directeur Actos - InQuest en oprichter van Aanbestedingsmakelaar.nl en Hans Weusthof, van de SIGB (Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven), heten u van harte welkom op dit jaarlijks terugkerend event. Samen met u gaan wij van dit grootste Inkoop-golf netwerk van Nederland weer een hele mooie golfdag maken.

Dit jaar zijn we opnieuw te gast op de 27-holes Golfbaan het Rijk van Nunspeet

Plesmanlaan 30
8072 PT Nunspeet

Aanvullend 'vroege vogels' programma van 9.30 -11.00 uur:

Wil jij het nuttige met het aangename combineren en succesvoller zijn in het inkoopvak, schrijf je dan in voor de InkoopMindset workshop van InkoopAcademie voorafgaand aan de Golfdag. Even geprikkeld worden om op een ander manier naar het inkoopvak te kijken. Inspiratie opdoen om inkoop binnen jouw organisatie en richting jouw leveranciers op een frisse en vooral aantrekkelijke manier te positioneren. Een helder beeld hebben van wat ‘inkopen met business focus’ is en wanneer inkoop echt strategisch is. Dat kan van 09:30 tot 11:00 met een maximum van 15 deelnemers. Voor de prijs van € 15,- hoef je het niet te laten.

> Inschrijfformulier: Inkopers op de golfbaan (u ontvangt een bevestiging)**

** Kosteloos annuleren is mogelijk tot 20 augustus.

Inkopers op de Golfbaan wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door:

IOG20182.jpg#asset:15073* Interesse om als sponsor deel te nemen aan organisatie van dit event? Bel Hans Weusthof 06-22058542 of Marc Brugman (06-34566059) of mail marcbrugman@hotmail.com

Inschrijfformilier Inkopers Op Golfbaan 052018