1734x bekeken

Marc Brugman, die al 10 jaar voor InQuest werkt heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij geeft aan dat een wisseling van aandeelhouder voor hem een natuurlijk moment is om te stoppen. Met de nieuwe aandeelhouders heeft InQuest, onderdeel van de Actos groep, een management dat investeert in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Vanaf 2009 heeft Marc samen met zijn collega's – ook in moeilijke economische tijden - hard gewerkt aan de groei van InQuest, voornamelijk in de publieke sector. Veel inkoopcarrières zijn op weg geholpen en diverse inkoopadviesdiensten zijn in deze periode ontwikkeld.

Dit besluit geeft hem de mogelijkheid om wat anders te gaan ondernemen. De komende periode gebruikt hij dan ook om te bekijken wat zijn volgende stap zal zijn.

Marc is bereikbaar op Linkedin

InQuest onder Marc Brugman

InQuest, opgericht in 1999, is het grootste gespecialiseerde personeelsbemiddelingsbureau in Nederland en België binnen het vakgebied Inkoop en Aanbesteden. Marc Brugman was sinds 2009 verantwoordelijk voor de groei van InQuest, voornamelijk in de publieke sector. Diverse aanvullende inkoopadviesdiensten zijn de afgelopen jaren ontwikkeld, denk hierbij aan Talent Development, kostenbesparing- en optimalisatieprogramma’s, inhuur en mobiliteitsvraagstukken, bid- en verandermanagement en de complete begeleiding van Europese Aanbestedingen. Ook was hij oprichter van In2talent, het jongeren-talentprogramma van InQuest en de laatste jaren tevens actief in Belgié – InQuest BVBA - waar eveneens mooie groei is gerealiseerd.

Linkedin Marc Brugman Marc