1291x bekeken

The answer, my friend...:

In de Aanbestedingswet is bitter weinig geregeld voor aanbestedingen in het sociaal domein. Daarom is de jurisprudentie van groot belang voor de praktijk. Wat mag er nu wel en wat mag er niet? Er is veel onduidelijkheid over.

Daarom hebben de bekende aanbestedingsdeskundige Theo van der Linden en advocaat en sociaal domein-expert mr. drs. Tim H.G. Robbe de handen ineen geslagen en hebben ze een cursusdag samengesteld waarin de belangrijkste rechtszaken over jeugdhulp, beschermd wonen, thuiszorg etc in helder Nederlands uiteengezet worden.

De cursusdag is opgezet als een quiz. Na een korte inleiding worden er zo'n dertig vragen voorgelezen die u voor uzelf moet beantwoorden. Daarna krijgt u de goede antwoorden met de uitleg. U kijkt uw eigen werk na. Degene met de minste fouten krijgt een leuke prijs.

Bent u werkzaam in het sociaal domein, als leverancier of als opdrachtgever, dan is dit een onmisbare dag voor u.

Deze cursus vindt plaats op 16 oktober 2018 in conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Deelname kost € 495,- ex btw. Alle deelnemers ontvangen een uitgebreide cursusmap met alle behandelde rechtszaken. Na afloop is er een borrel.

Theo

Theo van der Linden; owner at vdlc publishers/consultants

ism Tim Robbe