1250x bekeken

In deze blog van CTM staat de leverancier centraal: hoe kun je deelnemen aan nationale én internationale openbare overheidsopdrachten ?

Lopende openbare aanbestedingen

In Nederland zijn er momenteel meer dan 150 openbare aanbestedingen via CTM gepubliceerd. Bekijk het overzicht hiervan via onze website: ga direct naar het overzicht.

  • Klik op de blauwe titel van een publicatie om details en (publieke) documenten in te zien en direct te downloaden.
  • Ben je geïnteresseerd in de opdracht, neem dan de uitnodiging aan. Hiervoor heb je een account nodig, die je maakt door je eenmalig te registreren.

Controleer het overzicht regelmatig om nieuwe opdrachten niet te missen. Of schrijf je in voor onze business alerts, zodat je voor gerichte producten of diensten automatisch notificaties ontvangt.

Gebruik de zoekfilters om onder meer te zoeken op CPV-code en/of trefwoorden. Open ook de ‘Uitgebreide zoekopties’ om bijvoorbeeld te filteren op een specifieke aanbestedende dienst. Voor een analyse van de marktpotentie, of bijvoorbeeld een inzicht in de aflopende contractperiodes, zet je de zoekfilter ‘Actieve Aanvragen‘ naar ‘Gegunde Aanvragen‘.

Ontdek interessante aanbestedingen buiten Nederland

Op dit moment zijn er in Europa 1.375 aanbestedingen, marktconsultaties, DAS-en en erkenningsregelingen gepubliceerd via CTM. Ook Europees gezien groeit het aantal organisaties dat CTM gebruikt.

Zoek daarom ook eens buiten de Nederlandse grenzen. Zet de zoekfilter van ‘Lokaal‘ naar ‘Alles‘ om het volledige internationale overzicht van gepubliceerde aanbestedingen te bekijken en te doorzoeken.

Tip: Combineer deze filter met andere filters zoals Landen, CPV-code, Inkopende organisatie of Proces.

Een veelvoud aan onderhandse aanvragen

Uiteindelijk worden veruit de meeste aanbestedingen op het platform niet openbaar gepubliceerd maar onderhands uitgevraagd. Wij werken met een centrale database van leveranciers die voor alle aanbestedende diensten op CTM beschikbaar is. Elke geregistreerde leverancier kan worden uitgenodigd om deel te nemen aan onderhandse aanvragen. Vul daarom je eigen bedrijfsprofiel aan met relevante informatie over jouw dienstverlening, marktgebied, referentieprojecten en meer.

Ctm Solution Aanbesteding Sourcing

CTM-Solution

Supporter van Aanbestedingsmakelaar