90x bekeken

Op donderdag 23 september organiseert Mercell het leukste evenement van het jaar: Mercell Offline. Een evenement speciaal voor de community van Mercell Nederland en CTM Solution, op een prachtige buitenlocatie aan het water.

Sinds het uitbreken van de pandemie spreken we elkaar voornamelijk via schermen en webcams. Het is daarom tijd voor een écht face-to-face event dat we zo gemist hebben. Zoals je gewend bent van voorgaande jaren, zal er ruimte zijn voor inspiratie en kennisoverdracht. Daarnaast ligt dit jaar de focus nóg meer op elkaar ontmoeten en persoonlijke interactie.

Programma

  • Frank Rozemeijer mag vloeken in de kerk…

Natuurlijk zijn wij gek van het digitaliseren van het inkoop en contractmanagement vak. Toch zal onze plenaire spreker Frank Rozemeijer daar niet alleen bij stilstaan. Geheel in lijn met ons Offline event zal Frank zich richten op de offline vaardigheden die essentieel zijn voor de next generation procurement professional. Welke talenten zijn onmisbaar op de inkoop-werkvloer, hoe interacteren we te midden van alle technologische vooruitgang en onze data-gedreven manieren van werken? Laat je inspireren!

  • Japke-d. Bouma: Lezing ‘dit is de toekomst van kantoor’.

De coronacrisis heeft de hele wereld op z’n kop gezet, maar ook het kantoorleven. Van de ene op de andere dag moesten miljoenen kantoortijgers wereldwijd ineens thuis gaan werken. Nu, bijna anderhalf jaar en vier golven later, vraagt ‘kantooramazone’ Japke-d. Bouma zich af welke lessen we geleerd hebben door het virus. Wat de gevaren zijn van thuiswerken, maar ook de voordelen. Wat er zo mooi was aan kantoor, maar ook wat we straks, als iedereen gevaccineerd is, beter achter ons kunnen laten. Want zeg eens eerlijk: zo ideaal waren onze ‘oude kantoren’ nou toch ook weer niet? Maar hoe ziet het kantoor van de toekomst er dan uit? Gaan we straks meer thuiswerken, gaan we juist weer meer naar kantoor of komt er wellicht een heel nieuw type kantoor dat het beste van twee werelden zal verenigen?

Japke-d. Bouma is columniste, taalgek en ‘kantooramazone’. Ze schrijft wekelijks een column in NRC over werk, carrière en (kantoor)taal en verkocht meer dan 125 duizend boeken met titels als ‘Ga lekker zélf in je kracht staan’, ‘Werken doe je maar thuis’, ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden?’ en ‘Hoe vind je zélf dat het gaat?’

Naast Frank Rozemeijer en Japke-d. Bouma zijn er een paar prikkelende parallelsessies en zorgen we voor een uitdagende plenaire afsluiting voordat we samen genieten van een heerlijke BBQ.

Locatie

Mercell Offline vindt plaats bij InnStyle in Maarssen, een prachtige locatie aan het water waar we zowel buiten als binnen terecht kunnen. Vanzelfsprekend is de locatie geheel voorbereid voor eventuele beperkende maatregelen rondom COVID-19.

Mercell

Mercell

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl

Afbeelding Pixabay