477x bekeken

Persbericht:

Op de sites van zowel Negometrix als CTM Solution is te lezen: "Dinsdag einde dag heeft Mercell Holding bekendgemaakt CTM Solution over te nemen en haar beide Nederlandse organisaties, CTM Solution en Negometrix, samen te voegen. CTM Solution, voorheen distributeur van Mercell software, en Negometrix bedienen samen meer dan 500 opdrachtgevers binnen zowel de publieke als de private sector. Tot vandaag hebben de twee bedrijven volledig van elkaar gescheiden de markt bediend. Vanaf heden zijn ze gezamenlijk actief op de Nederlandse markt."

De software en de dienstverlening van beide bedrijven blijft ongewijzigd beschikbaar. Vanzelfsprekend zal de gecombineerde organisatie synergie benutten waar dat mogelijk is.

Negometrix, sinds februari van dit jaar onderdeel van Mercell, heeft 34 medewerkers in Utrecht en biedt een Cloud platform voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Het platform is gericht op ondersteuning van inkoop, contract- en leveranciersmanagement processen.

CTM Solution is gevestigd in Amsterdam en verzorgt als distributeur van Mercell software implementaties, trainingen, klantspecifieke configuraties, lokaal beheer en support. CTM Solution werkt met een team van 10 medewerkers.

Mercell heeft circa 500 werknemers en een klantenbestand van ongeveer 29.000 klanten in 15 landen. Mercell is de afgelopen jaren door een sterke organische groei, gecombineerd met een reeks overnames in Scandinavië, uitgegroeid tot een toonaangevende Europese aanbieder van publieke e-aanbestedingsdiensten.

Bron: Negometrix CTMNEGO1
CTMNEGO1

Negometrix & CTM solutions

Supporters van Aanbestedingsmakelaar