165x bekeken

NEVI gaat samenwerken met Weagree, de leverancier van een unieke contractcreatieapplicatie. De samenwerking geeft inkoopprofessionals de middelen om zelf eenvoudig en snel goede contracten te creëren die zorgen dat afspraken in enkele minuten duidelijk en degelijk contractueel worden vastgelegd. Met Weagree krijgen professionals een online (Saas) oplossing met state-of-the-art modelcontracten ter beschikking. Via een wizard van vragen maken gebruikers zelf hun contracten helemaal op maat.

Weagree’s contractcreatieapplicatie is zeer gebruiksvriendelijk bij het creëren van topkwaliteit contracten, waarmee (inkoop)professionals hun prestaties optimaliseren. De intuïtieve interface van Weagree zorgt voor de grote gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen IT-deskundige te zijn om de applicatie te gebruiken. De contractcreatieapplicatie versnelt het creëren van allerhande contracten. NEVI en Weagree hebben een uitgebreide set modelcontracten (in het Nederlands en Engels) ontwikkeld. Je hoeft geen jurist te zijn om de Q&A te beantwoorden en een degelijk (concept) contract op te stellen.

NEVI’s oplossing met Weagree is opgebouwd uit twee onderdelen:

  • Contracttemplates in het Nederlands (NE) en Engels (EN): NEVI stelt een aantal van de meest gebruikte contracttemplates beschikbaar in beide talen. Op basis van behoefte zullen NEVI en Weagree modelcontracten blijven toevoegen, voor specifieke sectoren en categorieën (denk aan inhuur, IT, aanbesteden, zorg, bouw). Desgewenst kunnen we, samen als netwerk, met groepen van gebruikers ook specifieke contracten-templates ontwikkelen.
  • een Weagree wizard helpt gebruikers om binnen enkele minuten dankzij een intuïtieve Q&A-functionaliteit van simpel tot complex eerste conceptovereenkomsten op te stellen.

Dankzij deze samenwerking is er nu een online oplossing met hoogwaardige modelcontracten die voor iedere organisatie interessant is. Daarmee helpen NEVI en Weagree organisaties om hun contracteerproces te versnellen: de prestaties van juristen worden geoptimaliseerd met behulp van een complete contractcreatieapplicatie.

Voor meer informatie:

NEVI: www.nevi.nl/tools

Weagree: www.weagree.com

Over NEVI
NEVI® is de 3e inkoopvereniging ter wereld en al sinds 1956 hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI heeft als eerste inkooporganisatie de Global Standard ontvangen voor haar inkoopopleidingen en maakt inkoop, supply- en contractmanagement kennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces. NEVI organiseert (inter)nationale congressen, vakopleidingen en maatwerktrainingen, alsmede netwerkbijeenkomsten voor een netwerk van ongeveer 12.000 professionals. NEVI subsidieert hoogleraren, lectoren en promovendi. De NEVI Gedragscode is leidend in het vakgebied. De NEVI PMI® indiceert maandelijks de ontwikkeling van de Nederlandse industrie. Inkoop = NEVI.

Over Weagree
Weagree (2006) toont innovatief leiderschap met een zeer gebruiksvriendelijke contractcreatieapplicatie voor het creëren van topkwaliteit contracten. De modelcontracten van Weagree worden wereldwijd gerekend tot de beste die ‘open source’ beschikbaar zijn. Weagree streeft naar voortdurende erkenning als expert op het gebied van contract drafting, en inspireert haar opdrachtgevers door een verbeterde kwaliteit van contracteren. Daartoe modereert het de actieve LinkedIn groep Drafting contracts (met 35.000 leden) en is Weagree de partner van de Verenigde Naties op het gebied van Cross-border contracting. Naast contractcreatie biedt Weagree ook end-to-end contractenbeheer (ook wel CLM of CMS).
Weagree heeft een aantal indrukwekkende klanten, zoals RTL Nederland, Talpa, AkzoNobel, ASML, Eneco, Endemol Shine en ProRail.

Neviw

NEVI; Supporter van aanbestedingsmakelaar.nl

Vlnr: Willem Wiggers (Weagree), Erik van Assen en Jeroen Hulsman (NEVI)