673x bekeken

Samenwerking en mindset essentieel voor het overleven van proposalmanagers, inkopers en salesmanagers als beroepsgroep, maar kunnen zij wel samenwerken? Volgens ingewijden kunnen deze beroepen inderdaad mogelijk verdwijnen in hun huidige vorm. Wat komt ervoor in de plaats in de toekomst? Anderen claimen dat de juiste mindset essentieel is voor een goede samenwerking tussen deze beroepsgroepen. Als dat zo is, wat is dan die juiste mindset?

De Association of Proposal Management Professionals (APMP) viert haar 15 jarig bestaan in Nederland met een interdisciplinair congres (jubileum.apmp.nl) dat opgebouwd is rond deze zeer actuele en urgente thema’s, waar de gehele wereld van vraag, aanbod mee te maken heeft. Het wordt daarom naar alle waarschijnlijkheid het belangrijkste congres voor deze beroepsgroep van 2019.

Het congres vindt plaats op 10 en 11 april 2019 in Bunnik. ( Zie hier Inkoop en verkoop noodgedwongen in het huwelijksbootje )

Prominente sprekers uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur en academische wereld geven hun mening. Zij bestaan uit mensen op C-level, ervaren professionals, overheidsmedewerkers en opinieleiders op hun vakgebied. Zij zullen ingaan op de uitdagingen waar proposal management, inkoop en sales voor staan en met deelnemers hierover in discussie gaan.

Je kan kiezen uit spannende, inhoudelijke praktijkcases over samenwerking tussen inkoop of verkoop, rechten, academische wereld, bedrijfsleven, bestuur, politiek en marketing, begeleid door top-sprekers en opinion-leaders op hun vakgebied! Het aantal plaatsen is gelimiteerd!

NB Speciaal voor (overheids)inkopers mag Aanbestedingsmakelaar 5 kaarten gratis weggeven ( en 5 tegen 10% korting) Stuur een mail aan info@aanbestedingsmakelaar.nl en je ontvangt direct bericht.

Aanbod geldig tot en met 10 april a.s. zolang de voorraad strekt.

Apmp Jubileum Logo 72Dpi

APMP

15 jaar