440x bekeken

De 15e editie van het PIANOo congres, het inkoopevenement van en voor de publieke sector, is gestart met de ‘live gang’ van de congres website. De inschrijving is geopend en deelnemers kunnen aan de slag met het kiezen van sessies. Daarnaast is er nu al volop gelegenheid om kennis te maken en kennis te delen met andere deelnemers, bijvoorbeeld via het prikbord en de zeepkist. Zo geven de deelnemers al voor het congres op 3 juni 2021 invulling aan het lustrum thema: Inkopen doe je niet alleen!

Deze online editie heeft een groot voordeel. Nu kunnen (eindeloos) meer mensen virtueel deelnemen aan het congres. Het programma is daarom extra divers en er is veel aandacht voor onderlinge samenwerking tussen de verschillende disciplines betrokken bij het inkoopproces. Ook gedeelde kennis en ervaringen verbeteren de samenwerking. Deelnemers worden dan ook gestimuleerd om ook collega’s uit eigen organisatie uit te nodigen voor het PIANOo-congres.

Meer informatie en aanmelden

Het PIANOo congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven.