1017x bekeken

Vrijdag 30 november jl heeft Prof. dr. Arjan van Weele afscheid genomen als hoogleraar Purchasing and Supply Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Met zijn afscheid komt een einde aan een indrukwekkende tijdperk waar de heer van Weele een behoorlijke stempel heeft gedrukt op de inkoopgemeenschap.

Zijn afscheidsrede 'Inkoop is een vak... of toch niet? ' was goed voorbereid, scherp en vooral bevlogen. Naast veel waardering en felicitaties van de aanwezigen ontving de heer van Weele van NEVI-voorzitter Siep Eilander een Deal!-special Arjan*, van hoogleraar Finn Wynstra het Liber Amicorum en als kroon op zijn werk van de burgemeester van de gemeente Stichtse Vecht een koninklijke onderscheiding.

Op website van Arjan van Weele is te lezen

Citaat: “November 30th, 2018 will be a memorable moment for me as I will leave the academic community then. I have decided to retire a little earlier due to the fact that also life outside this community is precious to me. We intend to organize a high level, concise seminar before the official farewell. I will keep you posted!”.

Wij wensen de heer van Weele een welverdiend "pensioen" na zijn functie als Hoogleraar aan de TU, hoewel wij er eigenlijk van overtuigd zijn dat we hem nog vaak zullen tegenkomen in het inkooplandschap.


* Deze Deal special Arjan! is overigens op te vragen bij NEVI. Stuur een mailtje met NAW-gegevens naar mc@nevi.nl