671x bekeken

Ook dit jaar organiseren Hans Weusthof en Marc Brugman opnieuw het meest sportieve inkoopevent van Nederland en België: "Inkopers op de Golfbaan . Dit wordt het 12e jaar en vindt opnieuw plaats op de mooie Golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen'.

Maandag 16 september verzamelen de inkopers van Nederland en België zich opnieuw, om te ervaren hoe mooi Golf kan zijn. Door deel te nemen aan de 12e "Inkopers op de Golfbaan" Golfdag verzekerd u zich van een heerlijke en zeer gezellige dag samen met veel inkoopcollega’s. Ervaren én nog onervaren golfers kunnen in het bijzijn van gelijkgestemde inkoopprofessionals uit Nederland en België, ervaren hoe het is om op de golfbaan te praten over inkoopzaken.

Mis dit unieke event niet, zet alvast 16 september in uw agenda ( en dat van uw collega's). Deze dag is ook uitermate geschikt voor een inkoophei-dag van uw gehele inkoopafdeling!

Meer informatie op www.inkopersopdegolfbaan.nl volgt spoedig en dan zal ook de inschrijving plaatsvinden! ( max 130 deelnemers)

Waarom?

  • Inkopers uit Nederland en België
  • Inkopers uit publieke en private sector
  • Ervaren en beginnende inkopers
  • Ervaren en beginnende golfers
  • Als team of individueel

maar vooral een ontspannen sportieve dag met inkoopcollega's

Graag tot 16 september!

Save The Date Iog
Inkopers Op Golfbaan 052018

Supporter Inkopers op de Golfbaan

Inkoopacademie, InQuest, DPA, In2talent

* Interesse om als sponsor deel te nemen aan organisatie van dit jaarlijks event? Bel Hans Weusthof 06-22058542 of Marc Brugman (06-34566059) of mail marcbrugman@hotmail.com