638x bekeken

Grote toezeggingen zijn door overheden gedaan voor een betere wereld en de tijd tikt door. Young Procurement Professionals heeft de mogelijkheid om enkele van de meest recente ontwikkelingen en aankomende wetgevingen op het gebied van duurzaam inkopen te presenteren. Ook gaan ze graag met leeftijdsgenoten (tot 35jr) in gesprek over het ABC Duurzaam Inkopen, om te helpen bij het vormgeven van duurzaam inkopen binnen uw organisatie. Daarnaast wil ook Boskalis u graag inspireren door een aantal best practices te delen.

<Evenement>

  • WANNEER: 15 september van 13:30 tot 17:30 uur
  • WAAR: Boskalis Papendrecht

Tijdens het evenement zijn er 3 sprekers die ons meer zullen vertellen over Duurzaam Inkopen. Laten we ze snel voorstellen.

  • Karin van IJsselmuide Karin is Manager Sociale Programma's bij Nevi en heeft haar eigen adviesbureau Karinijss. Daarnaast is zij voorzitter van de NEN normcommissie ISO 20400 Sustainable Procurement, bestuurslid van deskundigen Stichting Milieukeur en coördinator van de Alliance UN Sustainable Development Goal 12.
  • Joost Rijnsdorp Joost werkt sinds 2001 voor Boskalis en heeft een intrinsieke interesse in duurzaamheid. Sinds 2012 organiseert hij rondetafelgesprekken met strategische leveranciers over MVI onder de noemer “waar sta je als organisatie op dit gebied en waar kunnen we elkaar versterken”. Ook was hij een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van biobrandstof voor de scheepvaart, de One Maritime Data Standard (OMDS) en de CSR BlueScan voor duurzaam ketenbeheer in de maritieme sector. Samen met zijn team won hij in 2014 de Dutch Souring Award in zowel de categorie Duurzaamheid als de overall ranking.
  • Royan van Velse Royan is afgestudeerd als advocaat op het onderwerp ‘mensenrechten en due diligence in inkoopcontracten’ en werkt als inkoopmanager bij PreZero Nederland, een grote speler op het gebied van afval, grondstoffen en recycling. Naast zijn werk als inkoper heeft hij inmiddels 10 boeken gepubliceerd, waarvan 2 specifiek over Inkoop.

Aarzel niet om je in te schrijven voor dit evenement, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens het evenement splitsen we ons op in verschillende groepen voor verdiepingssessies over verschillende duurzaamheidsonderwerpen.

Young Procurement Professionals organiseert dit evenement in samenwerking met Boskalis en vindt plaats in het gloednieuwe auditorium op de Boskalis-campus in Papendrecht. Meer informatie over de agenda en de interessante key-note speakers volgt later, dus houd het in de gaten de evenementenpagina.

Ypp

Young Procurement Professionals

Our mission is to inspire and connect Young Procurement Professionals to boost their potential.