412x bekeken

COVID-19 toont de harde realiteit dat ondernemerschap soms heel zwaar kan zijn. De horeca moet misschien wel de zwaarste proef doorstaan. CM Partners heeft een unieke actie opgezet voor hun favoriete Chefsbar Centre in Delft. Een plek waar heerlijke gerechten, een fantastische ambiance en goede wijnen elkaar vinden. Waar twee jonge ondernemers, Maurice en Raymond, een jaar geleden hun droom verwezenlijkten. Nu zitten ze midden in de storm.

CM partners heeft een ware mind booster ontwikkeld, waarvan de gehele opbrengst naar Chefsbar Centre gaat. Het begint met een unieke online Executive Masterclass Contractmanagement. In een dag nemen de master minds achter de contractmanagementmethode CATS CM® je mee in de wereld waarin niemand het meer alleen kan. Het strategisch belang voor het zakelijke ecosysteem, de praktische kant van contractmanagement en een doorkijk in ervaringen en best practices! Vooraf ontvang je het boek over de methode.

Als klap op de vuurpijl, zodra ieders veiligheid weer geborgd kan worden, ontvang je een uitnodiging van Maurice en Raymond om Chefsbar Centre te ervaren samen met de andere deelnemers van jouw masterclass. Een dineravond met een goud randje, precies zoals horecabeleving hoort te zijn.

Voor € 500 kan je hen steunen én leer je alles over hét vakgebied: contractmanagement. Alle opbrengsten komen ten gunste aan deze jonge horecaondernemers.

Cmpartners

CM-partners

Initiatiefnemers Covid Actie!

Afbeelding: Pixabay