2546x bekeken

Ook u kunt uw inkoopvacatures bij Aanbestedingsmakelaar.nl plaatsen en hiermee direct uw doelgroep – inkopers uit het publieke domein- bereiken.

Aanbestedingsmakelaar.nl is sinds april 2006 actief op het internet. Opgericht door mondige inkoopmanagers en aanbestedingsadviseurs, die het bijzondere van inkopen in de publieke sector willen delen. Enigszins met een kritische blik en soms verwondering! Aanbestedingsmakelaar.nl is uitgegroeid tot een herkenbaar en actief medium met dagelijks ca 300 unieke bezoekers. Een team van inkoopprofessionals zorgen ervoor dat het laatste nieuws mbt inkopen in het publieke domein, als eerste online staan.

Uw Vacature
Sinds 2012 is Aanbestedingsmakelaar.nl gestart met een vacaturebank op de website om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor (overheids-) inkopers beter te kunnen bedienen. Uw vacature wordt bij publicatie direct zichtbaar op de hoofdpagina en geinteresseerde kunnen direct solliciteren via een sollicitatiebutton die gekoppeld wordt aan een gewenste emailadres. Hierdoor is direct contact.

Een standaard plaatsing bedraagt € 85,-. (excl btw) De vacature blijft minimaal een maand online staan in de vacaturebank.

  • > Bereik direct uw doelgroep
  • > Herkenbaarheid door uw logo in vacature tekst
  • > Publieke én private inkooporganisaties
  • > Sollicitatiebutton voor een directe verwijzing
  • > 8 weken uw vacature zichtbaar in vacaturebank
  • > Zichtbaar hoe vaak pagina bezocht.
  • > Vaste en tijdelijke posities

Mail uw vacatures naar info@aanbestedingsmakelaar.nl en wij plaatsen ze direct.

Naast de website Aanbestedingsmakelaar.nl, zijn wij ook een actief Sociaal nieuwsmedium. U kunt ons oa vinden op Twitter en Linkedin.

Nb: Uw advertentie/boodschap plaatsen op aanbestedingsmakelaar? Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u bellen 06-34566059