382x bekeken

Vandaag 6 juni 2019 as organiseert PIANOo weer het PIANOo-congres, het inkoopevenement van en voor de publieke sector. Deze keer vindt het congres plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Een praktijkgerichte en inspirerende dag waarbij verschillende aspecten van publieke inkoop aan bod komen.

Briljante mislukkingen

Paul Iske, Chief Failure Officer bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen, trapt de dag af met een interactieve plenaire sessie over briljante mislukkingen. In mislukkingen zijn vaak patronen en leermomenten te herkennen die zich ook in nieuwe projecten kunnen voordoen. Het instituut heeft 16 archetypen van mislukkingen geclassificeerd. Deze typen helpen zowel bij het identificeren als het voorkomen van herhaling.

Programma

Er zijn 3 rondes met 33 workshops over actuele thema’s, gegeven door sprekers uit de praktijk. Verder zijn er 3 inspirerende colleges:

  • Duco Bannink, hoofddocent aan de VU Amsterdam over het probleem samenwerken;
  • Marleen Hermans, hoogleraar Publiek Opdrachtgeverschap in de Bouw aan de TU Delft over professioneel opdrachtgeverschap in publieke organisaties;
  • Bart Vos, hoogleraar Inkoopmanagement aan de Universiteit van Tilburg over de successen en barrières van circulair inkopen.

Ook dit jaar is er een uitgebreide bedrijvenmarkt en zijn er vele netwerkmogelijkheden.

Tot dadelijk!

Fokker Evenementenhal Den Haag