913x bekeken

Demarreer!

Bron: PIANOo

Als overheid willen we verandering in de markt creëren: bijdragen aan een meer digitale, schonere, duurzamere en socialere wereld. Inkoop moet meebewegen in die transities. Wat kun je als inkoopprofessional of opdrachtgever zelf doen om daarin te versnellen? Hoe anticipeer je behendig op veranderingen? Demarreer mee op het PIANOo-congres op 8 juni 2023 in Apeldoorn.

Om transities te kunnen versnellen zullen we moeten schakelen en verbinden, zowel met de voorhoede als binnen het peloton van de publieke inkoop. Samen gaan we sneller, door mee te liften op elkaars ervaring en de (inkoop)kracht van het peloton te benutten. We leren en profiteren van kleine en grote koplopers, die elk op hun eigen terrein een demarrage inzetten. Dit doen we samen op de 17e editie van het PIANOo-congres!

Kenniskoers

In de inspirerende omgeving van Omnisport in Apeldoorn zetten we op donderdag 8 juni een ‘kenniskoers’ in gang voor aanbestedend Nederland. Publieke inkopers uit heel Nederland kunnen (gratis) aansluiten en hun interne opdrachtgever(s)* meenemen. Het PIANOo-congres biedt plenaire keynotes over transities en daarnaast keuze uit ruim 25 deelsessies over onder meer regelgeving, verantwoord opdrachtgeverschap, innovatiegericht en transitiegericht inkopen en succesvolle samenwerkingsvormen.

Save the date!

Het PIANOo-congres bied je de kennis en inspiratie om te kunnen verdapperen, om met volle inzet en gesterkt door een peloton van inkoopcollega’s aan de slag te gaan met de uitdagingen die je tegemoetkomen. Wil je mee koersen? Reserveer dan 8 juni alvast in je agenda. Eind april komt het programma online en kun je je aanmelden op de site: pianoo-congres.nl/2023.

* Voorwaarde voor toelating is dat je werkzaam bent bij een aanbestedende dienst.

Bron: Pianoo Piano1