740x bekeken

Op de site van Rijksinkoopsamenwerking een stevig statement gericht op de samenwerking tussen publieke opdrachtgevers en haar leveranciers..

RIS: we blijven rekening houden met elkaar..

Over niet al te lange tijd komt de zomervakantie er aan. Ook leveranciers willen dan graag even tot rust komen en van een welverdiende vakantie genieten. Ze gaan daarna weer fris aan de slag en zorgen voor goede offertes en vervolgens goede prestaties. Dit is ook in ons belang.

Sinds de zomer van 2018 verlengen wij daarom tijdens vakantieperiodes onze inschrijftermijnen. De reacties hierop zijn erg positief. We zetten dit daarom voort, met een kleine aanpassing

Hoe doen we dat precies?

  • Aanbestedingen die we tussen 15 juni en 15 augustus publiceren, verlengen we in principe met 3 weken (was al zo).
  • Aanbestedingen die we tussen 15 augustus en 1 september publiceren, verlengen we ook, maar steeds iets minder. Op 15 augustus met 3 weken, de week erna met 2 weken en de week daarna met 1 week.
  • Aanbestedingen die we tussen 15 december en 7 januari publiceren, verlengen we in principe altijd met 2 weken (was al zo).

Dit geeft iedereen rondom de aanbesteding extra tijd en ruimte om goed te presteren en voorkomt onnodig stressvolle piekmomenten.

Goed voorbeeld doet goed volgen!!!