1813x bekeken

Tender People, gespecialiseerd in inkoop in de publieke sector, breidt uit door toetreding van Danielle van de Velde als partner per 1 januari 2022.

Danielle: “Na de afgelopen jaren te hebben mogen bouwen aan inkoopafdelingen kwam de kans voorbij om dit te doen voor de club met adviseurs waar ik al langer als associate aan verbonden ben. Samen met een team van gemotiveerde professionals impact maken bij publieke opdrachtgevers geeft mij enorm veel energie.” Danielle was eerder werkzaam voor onder meer gemeente Den Haag, gemeente Vlaardingen, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en het ministerie voor Algemene Zaken.

Groeien

Ludo Huisman en Kees Koopmans zijn erg blij met de toetreding van Danielle van de Velde: “We werken al vele jaren met plezier samen met Danielle. Haar enthousiasme voor inkoop en manier waarop zij teams meeneemt zijn enorm inspirerend. We zijn heel blij dat zij ons team komt versterken en samen met ons richting kan geven aan de verdere groei van Tender People.” Binnen Tender People wordt Danielle verantwoordelijk voor de aansturing van het team van adviseurs en talentontwikkeling. Hiermee verstevigt Tender People haar basis zodat zij bestaande opdrachtgevers en nieuwe relaties in de publieke sector optimaal kan bedienen.

Tender People

In een snel veranderende samenleving waarin steeds complexere aanbestedingsvraagstukken de aandacht vragen, zet Tender People met haar expertise in de publieke sector aan tot duurzame maatschappelijk verantwoorde keuzes. Zo draagt Tender People bij aan een betere wereld van morgen met tastbare resultaten voor de maatschappij. Een goede aanbesteding in de publieke sector is méér dan procesbegeleiding alleen. De brede inhoudelijke kennis en gezonde nieuwsgierigheid maken dat de adviseurs van Tender People altijd de vraag achter de vraag stellen. Tender People daagt de opdrachtgever uit dit samen met haar te doen om zo tot het beste resultaat voor de maatschappij te komen. Dat hoeft geen ingewikkeld of moeizaam proces te zijn. Uit ervaring blijkt dat regelgeving en inkoopdoelstellingen van de aanbestedende dienst zoals innovatie, lokaal ondernemen, social return en duurzaam inkopen prima samengaan.

Bron: Tender People Komst Van de Velde
Tender People

Tender People

Supporter van Aanbestedingsmakelaar