1982x bekeken

Holland Inkoop Professionals (HIP) heeft haar activiteiten uitgebreid naar het noorden van het land. Om in te spelen op de groeiende vraag naar hun dienstverlening, besloot HIP onlangs om naast het huidige kantoor in Rotterdam een tweede vestiging te openen in Groningen.

HIP heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en als onderscheidend inkoopadviesbureau richt ze zich op het oplossen van personele en inhoudelijke inkoopvraagstukken. Met deze tweede vestiging in Groningen zit HIP dichter bij haar opdrachtgevers in het Noorden van Nederland en zijn ze instaat om de noordelijke markt nog beter te bedienen.

Om leiding te geven aan het noordelijke kantoor heeft HIP de samenwerking opgezocht met Esther Pontjodikromo. Esther heeft jarenlange ervaring in het inkoop vak en is voor velen een bekend gezicht in het noorden. Met haar nuchtere kijk en een goed gevulde “rugzak aan ervaring” is ze ambitieus van start gegaan.

Esther Pontjodikromo neemt ons mee in de vliegende start van de afgelopen maanden:

“HIP is voor mij altijd al een bedrijf geweest dat zich onderscheidt in de markt door haar sterke presentatie, zichtbaarheid en persoonlijke benadering. Dit zijn kenmerken die ik voor mijn eigen bedrijf ook altijd erg belangrijk heb gevonden, dus toen de vraag van Sebastiaan de Bruijn kwam voor deze samenwerking heb ik er niet lang over na hoeven denken. Het noorden van Nederland heeft enorm veel opdrachtgevers die op het vlak van inkoop, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord werken allen voor een grote opgave staan. Daarnaast zien we ook hier dat het beschikken over en behouden van kwalitatief goede inkoopprofessionals in het noorden steeds moeilijker wordt. Als onderscheidend bureau kan HIP op al deze vlakken in het noorden van meerwaarde zijn. En de grote hoeveelheid positieve reacties die we overal ontvangen op de start van het noordelijk kantoor laat zien dat deze meerwaarde nu ook al herkend wordt. “

Met ingang van 15 april aanstaande opent het noordelijk kantoor van Holland Inkoop Professionals aan het Helperpark 302 te Groningen.

HI Pgroot

Holland Inkoop Professionals

Supporter van Aanbestedingsmakelaar

Esther Pontjodikromo,

pontjodikromo@hollandinkoopprofessionals.nl,

06-23717163