350x bekeken

Als overheden en ondernemers hart voor elkaar hebben, in plaats van hard voor elkaar zijn. Daar draait de Week van Beter Aanbesteden om, van 25 tot en met 29 maart 2024. Je kunt je opgeven voor de geplande kennissessies.

Voor wie? Aanbestedende diensten en ondernemers die willen (laten) zien hoe zij de aanbestedingspraktijk voor en met elkaar verbeteren.

Doe mee!

Via de links in het programma kun je je aanmelden voor de sessies. Wil je een publicatie of inspirerend project delen? Laat het de regiomanagers Beter Aanbesteden weten of tag ons op LinkedIn. Volg Beter Aanbesteden via LinkedIn voor extra informatie en tips in De Week en hoe jij kunt meedoen.

Programma Beter Aanbesteden

Deze expertsessie maakt deel uit van een project binnen Beter Aanbesteden, het vierjarige programma van PIANOo, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), VNG en VNO-NCW/MKB-Nederland. Het doel is het professionaliseren van de inkooppraktijk door het bevorderen van kennis, toepassing en dialoog voor ondernemers en aanbestedende diensten.