576x bekeken

Op 5 oktober 2023 vond het Nevi hbo inkoopexperience (IXP) plaats. Tijdens deze editie ontvingen we 170 studenten in de koepelgevangenis in Arnhem.

Nevi heeft in samenwerking met Rijksoverheid en Aevis Benefit een programma gemaakt voor deze dag. Het doel van het evenement is om de studenten aan het begin van de studie kennis te laten met het inkoopvak en ze te inspireren om na het afstuderen te kiezen voor een carrière in inkoop.

Wij kijken terug op een leuke en succesvolle dag. De studenten hebben een unieke ervaring gehad op een geweldige locatie. Naast de de mogelijkheid tot een rondleiding door de voormalig gevangenis konden de studenten kennismaken en netwerken met organisaties op de praktijkmarkt 'Ontdek de inkoopwereld via een proeverij waar je in contact komt met gedreven jonge inkoopprofessionals die werken bij toonaangevende organisaties'.

Afgevaardigden van Rijksoverheid (diverse disciplines) , Holland Inkoop Professionals (HIP), Erasmus MC Rotterdam, Facilicom Group, Yacht, B&S, Shared service centrum ons, COPPA, Pro Curance, In2Talent, Flott, Politie en Aeves Benefit gingen in gesprek met de studenten. 'Zij vertellen graag over hun dagelijkse werkzaamheden en hoe ze een waardevolle bijdrage leveren aan de impact van inkoop', 'ga vooral in dialoog met de alumni's'.


Een van de andere hoogtepunten van het evenement was de verkiezing van de Slimste Inkoopstudent, de 1e prijs winnaar heeft een geldprijs gewonnen van EURO 250. De respectievelijk 2e en 3e prijswinnaar kregen EURO 150 en EURO 75. Het prijzengeld is aan de gelukkige winnaars dezelfde dag al uitgekeerd. Dit jaar is de Procurement Challenge Award 2023 gewonnen door de Haagse Hogeschool. De door hen ingeleverde business case is door de jury als beste beoordeeld. Zij mochten dit jaar naar huis met de (wissel) award.


De dag is afgesloten door stand-up commedian Harry Glotzbach en een muzikaal door DJ Rebel no. 1.

Zie hier ook de video!!! HBO exp

NEVI

Supporter van Aanbestedingsmakelaar