1781x bekeken

Het antwoord op deze prikkelende vraag wordt 20 oktober 2022 op het event van Holland Inkoop Proffesionals (HIP) gegeven door Klaas Stek, Assistent Professor aan de Universiteit van Twente. Klaas Stek is gepromoveerd op het gebied van Inkoop en Supply Management aan de Universiteit Twente en inmiddels een entiteit binnen het inkoopvakgebied en het academisch kader. “Inkoopvaardigheden die leiden tot succes het gaat om de competenties (kennis, vaardigheden en eigenschappen) van succesvolle innovation sourcing professionals.”, luidde de titel van zijn proefschrift. Het zijn deze competenties die in de beantwoording van de vraag centraal zullen staan.

Voor wie?

De vraagstelling is interessant voor zowel inkoopprofessionals als ook leidinggevenden, interne behoeftestellers en elke belangstellenden. Het event zal het format van World Café volgen. Dat betekent dat na een presentatie van Klaas Stek, aanwezigen wordt gevraagd om mee te denken over het antwoord op de vraag. Gezamenlijk zullen we onder leiding van Klaas tot interessante inzichten komen. Het is om deze reden dat wij u in het bijzonder, gewaarde relatie van HIP, uitnodigen om ons event bij te wonen!

De middag zal aanvangen met een geheel verzorgde lunch. Aansluitend kunt u het gesprek aangaan met Klaas Stek en uiteraard alle andere aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje.

Planning:

  • 12:00 uur : vanaf - Inloop/ontvangst
  • 13:00 uur : Start programma
  • 16:00 uur : Netwerken / borrel

Datum: 20 oktober 2022

Locatie: Hotel vd Valk Utrecht.
Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht
vandervalkhotelutrecht.nl

Graag ontvangen wij u belangstelling (gelieve voor 29 september a.s.) door te reageren naar; 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐡𝐨𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐬.𝐧𝐥 𝐨.𝐯.𝐯. 𝟐𝟎 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 of via onderstaande button.

Indien u meer informatie wenst, laat dan uw gegevens achter door te reageren op dit e-mailbericht. We zullen dan vanuit HIP spoedig contact met u opnemen.

Meld je hier aan! Event
HIP Slogan handtekening 002

Holland Inkoop Professionals

Supporter van Aanbestedingsmakelaar