1537x bekeken

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen voeren gedurende de periode van eind april t/m eind juni, een interessante en uitdagende onderzoeksopdracht uit voor Holland Inkoop Professionals. Het onderzoek heeft betrekking op het ontwikkelen van een draaiboek voor het monitoren en waarborgen van de MVI-prestaties die gebruikt kan worden door contractmanagers gedurende de looptijd van een contract.

Om te achterhalen hoe MVI-prestaties momenteel worden gemonitord en gewaarborgd hebben zij een korte (max. 5 minuten) enquête opgesteld en doen ze een oproep naar contractmanagers, beleidsmedewerkers, deskundigen of anderen die werkzaam zijn binnen de publieke sector en ervaring hebben met het monitoren en waarborgen van MVI-prestaties.

Zij zouden het erg waarderen als u een paar minuten van uw tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen. Dit zou hen niet alleen heel erg helpen, maar wellicht helpt het jouw organisatie ook verder. De uitkomst wordt uiteraard gedeeld, ook op aanbestedingsmakelaar!

Alvast bedankt voor de response!

HIP Slogan handtekening 002

Holland Inkoop Professionals

Supporter van Aanbestedingsmakelaar

Uitvoerende studenten: Lars Punter, Gijs Groenewold en Tim Hoff