2032x bekeken

Holland Inkoop Professionals (HIP) en HRyou hebben de krachten gebundeld en zijn een strategische samenwerking aangegaan, specifiek gericht op Werving & Selectie van Inkoop- en contractmanagers. De nieuwe W&S organisatie staat onder leiding van Marc Brugman en gaat verder onder het label “HIP Select”

Met deze stap willen oud collega’s Marc Brugman en Sebastiaan de Bruijn de samenwerking weer oppakken en inspelen op de schaarste die veel organisaties momenteel ervaren naar gekwalificeerde vaste inkoopprofessionals in zowel de publieke - als private sector. De samenwerking van ‘HIP’ en ‘HIP Select’ is vooral gericht op het bundelen van activiteiten zoals acquisitie en delen van kennis.

Sebastiaan de Bruijn, oprichter van Holland Inkoop Professionals (HIP), heeft de afgelopen drie jaar een vliegende start gemaakt en inmiddels zijn er meer dan 100 HIP-interim inkoopprofessionals actief op diverse opdrachten bij de overheid en het bedrijfsleven. “We zien een war for talent en constateren dat de vraag naar vaste inkoopprofessionals momenteel eveneens erg hoog is. Om die reden zijn we dan ook blij met de komst van Marc, zodat we ook deze specifieke vragen van onze opdrachtgevers kunnen opvolgen met een gedegen en eerlijke aanpak. Met HIP select kunnen we inspelen op de alsmaar complex wordende personeelsvraagstukken en bieden we een passend antwoord” licht Sebastiaan toe.

Marc Brugman vult aan: “het is lastig om aan gekwalificeerd inkooppersoneel te komen maar ook om deze te behouden! Werkgevers in de publieke en private sector hebben moeite om vacatures te vervullen met potentials die over de juiste inkoopkennis en vooral over de juiste competenties en vaardigheden beschikken. Een mismatch tussen vraag en aanbod op de huidige competitieve markt zorgt voor een hernieuwde focus op het aantrekken en behouden van (top)talent. Door de netwerken van HIP en HRyou te verbinden, beschikken we bij HIP Select over een groot modern inkoopnetwerk van verschillende professionals, met allen andere specialisaties of ervaringen, die mogelijk geïnteresseerd zijn in een nieuwe werkgever”

De doelstelling van het zelfstandig label ‘HIP select’ is om openstaande inkoopvacatures zo snel als mogelijk te vervullen door de beste kandidaten aan te bieden. Kandidaten die passen binnen de organisatie en welke met hun expertises het beste aansluiten op het gewenst profiel.

Nb: Het label HRyou zal eveneens de huidige bestaande opdrachten in samenspraak met HIP Select vervullen en zich de komende maanden verder specialiseren in generieke HR-vraagstukken en Recruitment.

Ga naar de HIP Select ! Marc bas select

HIP / HRyou

Supporter van Aanbestedingsmakelaar