2445x bekeken

HRyou, verzeker uzelf van het beste talent!

Uw inkooporganisatie wordt versterkt met talent waarvan uw concu-collega’s denken ‘had ik die maar gevonden’. Door onze eigen ervaring kunnen wij met weinig informatie de juiste kandidaat voor uw organisatie vinden. U bespaart uzelf kostbare tijd en energie doordat u niet (bij herhaling) moet uitleggen wat voor u en ons vanzelfsprekend is.

HRyou werving en selectie breidt uit en is een samenwerking aangegaan met 2 senior recruitment consultants met veel ervaring in zowel de publieke- als private sector. Graag stellen wij hen voor:

 • Marc Brugman
  • Senior Recruitmentconsultant (Publieke sector)
   • Ruim 20 jaar actief voor organisaties (vooral publieke sector) met uiteenlopende personele vraagstukken in inkoop en HR, waar verandering, vernieuwing of groei centraal stond. Een verbindend manager die betrokkenheid toont in de ontwikkeling van medewerkers. Hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en realisatiekracht. Mijn aanpak is gericht op bewustwording, persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid.
 • Hanne Goebel
  • Senior Recruitmentconsultant (Private Sector)
   • Ruim 20 jaar ervaring in management-, directie- en executive leadership rollen binnen het vakgebied procurement in de private sector. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is, om op het juiste moment de juiste mensen op de juiste plek in je organisatie te hebben. Graag bouw ik met u aan een verandering van uw personele organisatie totdat deze naar tevredenheid is gerealiseerd. Gevoeligheden, het betreft mensen, worden tijdig gesignaleerd. Mijn aandachtspunten liggen gedurende het proces in het goed kunnen stellen van prioriteiten en een goede focus houden. Daarnaast is er mijn passie voor het verbinden van mensen en mijn ambitie voor het werken aan duurzame relaties.

Aanzienlijk ervaring in het werven en ontwikkelen van inkooptalenten!

Beide consultants met ieder veel ervaring in een specifiek domein, hebben als doel om inkooporganisaties te verbeteren en waar mogelijk, te fungeren als vraagbaak voor inkoopmanagers. Dit kan door advies maar zeker ook door het aantrekken van de juiste mensen op een voor hen, passende positie. Als kandidaat kun je bij ons terecht voor een loopbaangesprek en onafhankelijk advies over persoonlijke ontwikkeling.

Namens HRyou vinden en volgen wij de professionals met de juiste kwaliteiten en vaardigheden om aansluiting te krijgen of behouden met de business, waardoor inkoop op strategisch niveau kan groeien.

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem contact op en wij doen snel een bak koffie!

HRyou

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl