1449x bekeken

Het expertisecentrum CMpartners organiseert met enige regelmaat interessante (en gratis) kennisbijeenkomsten over het vakgebied van de Contractmanager. De kennissessie van 9 mei a.s. wordt verzorgd door Hendrik van Tongeren, Manager Contract- en Leveranciersmanagement bij UWV WERKbedrijf. Namens AddVueConnect geeft Hendrik een inkijk in het onderwerp: 'Relaties en prestaties; contractmanagement bij grote aantallen aanbieders'.

Hendrik van Tongeren is verantwoordelijk voor de contracten die het UWV WERKbedrijf heeft afgesloten met re-integratiebedrijven voor de levering van re-integratiediensten. Binnen zijn domein zijn circa 750 leveranciers actief.

UWV WERKbedrijf ondersteunt werkzoekenden bij het vinden van een baan. Ook begeleidt zij werknemers tijdens hun terugkeer naar de arbeidsmarkt door middel van interne en externe dienstverlening. De externe (re-integratiedienst) verlening wordt landelijk ingekocht bij re-integratiebedrijven, opleiders en leveranciers van voorzieningen (zoals rolstoelen, schoolmeubilair en brailleregels). Jaarlijks worden 70.000 inkoopopdrachten verstrekt met een gezamenlijke spend van circa € 200 miljoen per jaar.

Contract- en Leveranciersmanagement is bij UWV WERKbedrijf inmiddels vergaand geprofessionaliseerd door o.a. de inrichting van prestatie- en risicomanagement. Hierbij is gekozen voor een innovatieve aanpak waarbij vertrouwen, kennisdeling en transparant samenwerken centraal staan. Tijdens deze presentatie laat Hendrik zien op welke wijze UWV WERKbedrijf dit heeft gerealiseerd.

We hopen je te zien bij de online kennissessie over deze inspirerende praktijkcase!

Datum: maandag 9 mei
Tijd: 12:30 – 13:30 uur. Deelname is gratis.

Addvue2

AddVue

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl

De nieuwe generatie contractmanagement software

https://addvue.com/