1315x bekeken

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) is een thema dat in elke aanbesteding terug komt.

Inkopers krijgen de taak mee om naast het product, de dienst of het werk dat zij inkopen, te zorgen voor maatschappelijke waarde. Bijvoorbeeld in de zin van arbeidsparticipatie, duurzaamheid, circulariteit en diversiteit. De doelstellingen die de overheid op deze thema’s heeft worden elk jaar ambitieuzer.

Als inschrijver moet je dus kunnen bijdragen aan deze maatschappelijke doelen. Zij worden in het contract opgenomen en vaak ook als gunnings- of selectiecriterium ingezet in een aanbesteding. Een aanbesteding winnen zonder dat je oplossingen hebt op MVI-gebied is bijna niet meer mogelijk. En misschien wel belangrijker: als je het goed doet, lever je een bijdrage aan een betere wereld.

Maar waar moet je beginnen? Welke mogelijkheden zijn er voor inschrijvers om MVI-doelstellingen in te vullen? Hoe kun je je voorbereiden op veel voorkomende eisen en hoe sluit je jouw doelstellingen op die van de overheid aan? Welke best practices zijn er in diverse markten?

Tijdens dit event delen sprekers van vooraanstaande organisaties antwoorden op deze vragen. Zij geven tips om winnend in te schrijven met MVI-oplossingen én delen inzichten in de eisen van de toekomst, zodat jij jouw organisatie hierop kunt voorbereiden. Een concrete sessie dus, waarin je handvatten krijgt om met meer succes in te schrijven op aanbestedingen.

Tender Succes nieuw 002

Tendersucces

Supporter van aanbestedingsmakelaar.nl