1926x bekeken

De nieuwe Nevi online community is een feit: Inside Procurement! Speciaal voor jou, de 6500 Nevi-leden en 48.000 inkooprofessionals die elkaar willen ontmoeten, die kennis vragen, delen en creëren. Maar ook met best practices en goede ideeën ten aanzien van inkoopvraagstukken.

De ambitie van Nevi is om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen, voor het individu, organisaties en de maatschappij. Hiervoor bundelt de organisatie inzichten uit het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs en de wetenschap.

De online community van Nevi is een belangrijk middel om verbinding te zoeken met de leden en niet-leden. Het platform geeft een goed beeld van wat er leeft onder de inkoopprofessionals en we kunnen ook met leden en andere inkoopprofessionals het gesprek aangaan. Bijvoorbeeld via een poll om te kijken welke thema’s jij belangrijk vindt.

Hét online platform dat inkoopprofessionals samenbrengt om best practices, vragen en ervaringen te delen en kennis te creëren om zo het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen.

Inside procurement is gratis, vrij van advertenties en volledig gericht op het faciliteren van kennisuitwisseling en kenniscreatie tussen de deelnemende inkoopprofessionals.

Ook beschikbaar als app voor iOS (App store) en Android (Play store).

Word dus vandaag nog lid! Community
Nevi Brandclaim Rgb

Nevi

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl

Afbeelding: Pixabay