1798x bekeken

Bij iedere aanbesteding is er een beoordelingscommissie of beoordelingsteam. De leden ervan bepalen de uitkomst van een aanbesteding. Het is dus belangrijk om daar uitgebreid aandacht aan te besteden. Bij de voorbereiding van de aanbesteding en natuurlijk bij de uitvoering van de beoordeling.

Hoe bepaal je de samenstelling van een beoordelingsteam? Welke functies en rollen zijn van belang? Welke rol hebben deelnemers van een beoordelingsteam bij het opstellen van de aanbestedingsdocumenten? Wat kenmerkt goede beoordelaars en hoe bereid je ze voor op die belangrijke taak van het beoordelen? Wat vermeld je in de aanbestedingsdocumenten over de beoordelaars? Wat is essentieel bij het beoordelen van offertes: de cijfers of de argumenten die daarbij horen?

Podcasts 'Alles over aanbesteden'

In open gesprekken gaan Octavia Siertsema en Peter Streefkerk in op een breed scala aan onderwerpen over aanbestedingen/tenders: de aanbestedingsleidraad en andere aanbestedingsdocumenten, geschiktheidseisen, selectie- en gunningscriteria, proportionele criteria, helder schrijven, publiceren via TenderNed en Negometrix, vragenrondes, Nota van Inlichtingen, EMVI, (voornemen tot) gunning en afwijzing, bezwaar maken, juridische aspecten en heel veel meer. ‘Alles over aanbesteden’ is dé podcast voor inkopers en inschrijvers.

Deze site is een initiatief van Octavia en Peter en inmiddels zijn er al 27 interessant Podcasts te beluisteren, Aanbestedingsmakelaar.nl zal vanaf heden hier ook aandacht aan besteden.

Podcast #27

Bij het beoordelen van offertes door een beoordelingscommissie komt dus nogal wat kijken. In de podcast #27 beantwoorden Octavia en Peter deze vragen. Deze aflevering is te beluisteren via onderstaande link

Podcast

Alles over Aanbesteden

Octavia Siertsema en Peter Streefkerk

‘Alles over aanbesteden’ is dé podcast voor inkopers en inschrijvers. Wil je een abonnement op onze podcasts? Ga dan naar Spotify (https://spoti.fi/3sPDQnq) of Deezer (https://lnkd.in/epBUF2Tk) en volg ons automatisch. Wel zo gemakkelijk.