1051x bekeken

We leven in een snel veranderende wereld. Toenemende consumptie en het verschuivende politieke speelveld drukken de beschikbaarheid van grondstoffen. Klassieke supply chains raken verstoord door deze snelle veranderingen. Ze zijn immers ingesteld op efficiƫntie en niet op wendbaarheid. De beschikbaarheid van grondstoffen is daarmee een belangrijk strategisch onderwerp geworden voor elk bedrijf.

In deze podcast <link onder aan artikel> van Marsh Horizons - De economie van tekorten wordt met Karin Ijsselmuide gesproken over hoe je als organisatie weerbaar blijft tegen stijgende grondstofprijzen? Hoe vangt de industrie tekorten op? En hoe kan circulariteit mogelijk een rol spelen in het vinden van oplossingen?

Karin van IJsselmuide - Director Sustainable Procurement/ESg - spreekt over 'een nieuwe ervaring rijker!':

"De podcast, die ik samen met de geweldige programmamaakster Lauren Verster over verstorende supply chains heb opgenomen, staat live! Van schaarste door Corona, de impact van Oekraine-Rusland, het meten van duurzaamheid via Global Sustainable Enterprise System (GSES System) tot de (on)betaalbaarheid van onze kop koffie, alles komt voorbij!"

Het is in ieder geval voor alle sectoren en #supplychains interessant luistermateriaal geworden. Luister en oordeel zelf!
Karin van Ijsselmuide

Karin van Ijsselmuide

Director Sustainable Procurement/ESg