136x bekeken

De wereld van digitaal aanbesteden in Nederland is voortdurend in ontwikkeling. Steeds meer overheids- en zorginstellingen (al dan niet verplicht) omarmen online platforms voor het publiceren, beheren en beoordelen van aanbestedingen en inschrijvingen. Momenteel worden TenderNed en Mercell-Source-To-Contract gezien als de twee dominante spelers.

Ondanks de voordelen van tendersystemen, uiten gebruikers vaak hun frustratie over de werking ervan. Naast technische obstakels, wordt gebruiksvriendelijkheid als een cruciaal aspect ervaren. Om de ervaren gebruiksvriendelijkheid in kaart te brengen, voert Jeanine Cleton, student Master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit, een onderzoek uit. De bevindingen van dit onderzoek kunnen waardevolle inzichten opleveren voor de ontwikkeling en verbetering van tendersystemen, met als doel het proces voor alle betrokkenen te optimaliseren.

Heeft u ervaring met tendersystemen binnen een Nederlandse inkopende overheids- of zorginstelling? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek!

Uw bijdrage is van groot belang.

Jeanine Cleton

MSc Student Supply Chain Management at Erasmus University

nb: De enquĂȘte duurt slechts 5 minuten en is anoniem. Klik hieronder!