1748x bekeken

De wereld wacht niet. De tijd tikt en verantwoordelijkheid nemen we samen! Daarom organiseert COPPA van 29 november t/m 3 december COPPA’s week van de duurzaamheid.

De week van de duurzaamheid staat in het teken van kennisdeling en het enthousiasmeren van mensen op het gebied van duurzaamheid in de wereld van inkoop, zorg of overheid en alles wat daar buiten valt. Dit doen we o.a. met algemene sessies in samenwerking met Klimaatles, en onderwerpen als de SDG’s en ook concrete toepasbare sessies zoals het verduurzamen van het wagenpark, het toepassen van een MKI berekening in een aanbesteding of het verduurzamen van een menu.

Elke dag komt er een ander thema aan bod. De sessies richten zich niet alleen op inkopers, maar ook op managers, zorgmedewerkers, budgethouders en iedereen die verder geïnteresseerd is in het onderwerp en hier verder wat mee wilt.

Zo biedt COPPA een platform op het gebied van duurzaamheid waarin COPPA zelf een grote rol wil en kan spelen. Als expert in duurzaamheid binnen de inkoop helpt COPPA graag organisaties met de beantwoording van duurzaamheidsvraagstukken en het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen. COPPA doet dit niet alleen, maar borgt duurzaamheid door samenwerking in de keten te zoeken.

De sessies zullen allemaal online plaatsvinden

Het programma

  • 29 november: Duurzaamheid voor beginners
  • 30 november: De weg naar nieuwe energie
  • 1 december: Afval-dag
  • 2 december: Innoveren kan je leren
  • 3 december: Verduurzaam-Me-Nu
Meld je hier aan! Mvi
Logo coppa

Coppa

Supporter van Aanbestedingsmakelaar