1967x bekeken

Sluitingsdatum, 18-10-2021, vóór 10 uur!

Nogmaals even terugblikken:

In februari 2019 is men al begonnen met deze toch wel lastige aanbesteding (marktconsultatie), waarna deze in mei 2019 ook is gepubliceerd. De gunning - onder voorbehoud, was in november 2019 gepland maar moest worden ingetrokken in januari 2020 door onvolkomenheden in het proces. zie ook: Gedoe bij rijksbrede aanbesteding Inkoopadvies.

Twee jaar later, in april 2021 (!) is de aanbesteding opnieuw in de markt gezet "Opnieuw rijksbrede aanbesteding Inkoopadvies" maar de planning was toch niet haalbaar. De vakantieperiode en vele - waarschijnlijk lastige - , vragen hebben de inkoopadviseurs van UBR/HIS ertoe bewogen om een eerdere tijdsplanning te verschuiven...

Planning Rijksbrede aanbesteding Inkoopadvies

Voor de aanbestedende dienst een ontzettend lastig aanbesteding om te moeten beoordelen, immers..je bevindt je nu onder veel -aanbestedingsspecialisten die je vervolgens tzt ook moet gaan inhuren!!! Dan wil je uiteraard de beste! De aanbestedende dienst doet dit zo te zien ook zeer zorgvuldig met bijna 3 volle maanden voor de beoordeling.. we wensen het team inkopers die hiermee bezig zijn veel succes!

De verwachting (!) dat in februari 2022 de nieuwe overeenkomsten kunnen worden gegund, tenzij.... .